Euskararen Gaitasun-Agiria : ariketa konkretuak (Euskara Zerbitzua. Aplikazio-lanak, 1982)
Liburuska honetan ondoko azterketa eredu konkretuak aurkitzen dira: 1. 1981-X-10ean D titulurako egindako azterketa. 2. Proposaturiko 1. eta 2. ereduak (Batu egin dira. Ariketa bakoitzaren hasieran, zein azpi-atal zein eredutan gauzatezen duen adierazten da). 3.- Certificate of Proficiency in English