BBB, UBI eta LHko irakasleentzako ikastaroaren txosten orokorra / Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila, Euskara Zerbitzua (Euskara Zerbitzua. Aplikazio-lanak, 1981)
Ikastaro hau, 1981eko Irailaren 9tikhasi zen, eta Urriaren 10era eman zen Bilbon eta Donostian