BBB, UBI eta LHko irakasleentzako ikastaroaren nondik-norakoa : "0. txostena" - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila. Euskara Zerbitzua (Gasteiz : Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila, 1982)
Ikastaro hau, 1981eko Azaroaren 10ean hasi zen, eta Apirilaren 29an amaituko da.
Keywords: Euskara -- Didaktika; Irakasleak -- Ikastaroak; Monografiak