BBB, UBI eta LHko irakasleentzako ikastaroaren nondik-norakoa : "0. txostena" / Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila, Euskara Zerbitzua ; koordinatzailea, Pello Telleria] (Euskara Zerbitzua. Aplikazio-lanak, 1982)
Ikastaro hau, 1981eko Azaroaren 10ean hasi zen, eta Apirilaren 29an amaituko da.