BBB, UBI eta LHko irakasleentzako ikastaroaren 1. ebaluazioa, Bilbo [1. liburuxka] / Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila, Euskara Zerbitzua ; [koordinatzailea, Pello Telleria] (Euskara Zerbitzua. Aplikazio-lanak, 1982)
Ikastaro hau, 1981eko Azaroaren 10ean hasi zen, eta Apirilaren 29an amaituko da.