Irakasle Eskoletako Karreraurreko Ikastaroa, Donostia [2.liburuxka - eranskinak] - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila. Euskara Zerbitzua (Vitoria-Gasteiz : Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila, 1981)
Ikastaro hau, 1981eko Irailaren 9tik Urriaren 10era eman zen
Keywords: Euskara -- Didaktika; Irakasleak -- Ikastaroak; Monografiak