Irakasle Eskoletako Karreraurreko Ikastaroa, Donostia [2.liburuxka - eranskinak] / Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila, Euskara Zerbitzua (Euskara Zerbitzua. Aplikazio-lanak, 1981)
Ikastaro hau, 1981eko Irailaren 9tik Urriaren 10era eman zen