Baietz-3 : ariketa liburua / egileak, Eduardo Iriondo González, Edurne Etxebarria Legina (Heziren Euskara Mintegi Iraunkorra) ; irudigileak, Fernando Garcia Angulo, Tere Arrien Mendiola - Iriondo González, Eduardo (Baietz, 1990)
Baietz eta Baietz ba! material sorta euskara irakatsi eta ikasteko da. Edozeinek erabil lezake, nahiz eta, DBH (ESO)rako, Batxilergoetarako eta UBIrako pentsatuta eta sortuta dagoen. Edukinak lau trebetasunen inguruan antolaturik daude (entzumena, irakurmena, mintzamena, idazmena).