Irakasle Eskoletako Karreraurreko Ikastaroa, Bilbo [1 liburuxka] : [ebaluazioa] / Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila, Euskara-Zerbitzua (Euskara Zerbitzua. Aplikazio-lanak, 1981)
Ikastaro hau, 1981eko Irailaren 9tik Urriaren 10era eman zen