Baietz-2 : ariketa liburua / egileak, Eduardo Iriondo González ... [et al.] (Heziko Euskara Mintegi Iraunkorra) ; irudigileak, Fernando García Angulo - Iriondo González, Eduardo; Etxebarria Legina, Edurne; Lezamiz Etxebarria, Begoña; Lorente, Eneko; García Ángulo, Fernando (Baietz, 1991)
Baietz eta Baietz ba! material sorta euskara irakatsi eta ikasteko da. Edozeinek erabil lezake, nahiz eta, DBH (ESO)rako, Batxilergoetarako eta UBIrako pentsatuta eta sortuta dagoen. Edukinak lau trebetasunen inguruan antolaturik daude (entzumena, irakurmena, mintzamena, idazmena).