Euskara eta nortasuna - Euskal Herriko Ahotsak (Eibar : Badihardugu Euskara Elkartea, 1995)
Hizkuntzak batzen gaitu. Euskarak egiten gaitu euskaldun. Horri buruz hitz egiten dute hiru hizlariek. Txillardegi idazle eta hizkuntzalaria, euskararen defendatzaile sutsua, euskaldunberria zen.
1.- Bideo grabazioa; 2.- Transkripzioa; 3.- Proposamenak; 4.- Informazio osagarria
DBH, 1-4 mailak
Keywords: Txillardegi -- (1929-2012); Labaien, Mattin -- Elkarrizketak; Olaeta, Maria Luisa -- Elkarrizketak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Elkarrizketak