Euskara eta nortasuna / egilea, Euskal Herriko Ahotsak ; hizlariak, Mattin Labaien, Maria Luisa Olaeta, Txillardegi (Ahotsak ikasgelan, 1995)
Hizkuntzak batzen gaitu. Euskarak egiten gaitu euskaldun. Horri buruz hitz egiten dute hiru hizlariek. Txillardegi idazle eta hizkuntzalaria, euskararen defendatzaile sutsua, euskaldunberria zen.