Gerra Zibila Tolosaldean / Ahotsak.eus; hainbat hizlari (Ahotsak ikasgelan, 1995)
1936ko gerra nola bizi izan zuten kontatu digute Tolosako eta inguruko herritarrek. Gerra zer zen ez zekiten, baina ondo ikasi zuten.