Baietz-5 : ariketa liburua - Etxebarria Legina, Edurne; Ibáñez Amezaga, Kristina; Iriondo González, Eduardo; Euskal Herriko Unibertsitatea. Hezkuntz Zientzien Institutua; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Leioa] : Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua, 1995)
Baietz eta Baietz ba! material sorta euskara irakatsi eta ikasteko da. Edozeinek erabil lezake, nahiz eta, DBH (ESO)rako, Batxilergoetarako eta UBIrako pentsatuta eta sortuta dagoen. Edukinak lau trebetasunen inguruan antolaturik daude (entzumena, irakurmena, mintzamena, idazmena).
Keywords: Helduen euskalduntze-alfabetatzea; Euskara -- Gramatika; Hizkuntzak ikasteko metodoak