Baietz-5 : ikaslearen liburua / egileak, Edurne Etxebarria Legina, Kristina Ibañez Amezaga, Eduardo Iriondo González ; irudigileak, Jesús antonio Ruiz Fernández "Jesse", Alberto Torcal Serrano ; argazkiak, José Luis Arribas Pastor - Etxebarria Legina, Edurne (Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua, 1992)
Baietz eta Baietz ba! material sorta euskara irakatsi eta ikasteko da. Edozeinek erabil lezake, nahiz eta, DBH (ESO)rako, Batxilergoetarako eta UBIrako pentsatuta eta sortuta dagoen. Edukinak lau trebetasunen inguruan antolaturik daude (entzumena, irakurmena, mintzamena, idazmena).