Baietz-4 : ariketa-liburua / egileak, Edurne Etxebarria Legina, Eduardo Iriondo González (Hezi-aren Euskara Mintegi Iraunkorra) - Etxebarria Legina, Edurne (Baietz, 1994)
Baietz eta Baietz ba! material sorta euskara irakatsi eta ikasteko da. Edozeinek erabil lezake, nahiz eta, DBH (ESO)rako, Batxilergoetarako eta UBIrako pentsatuta eta sortuta dagoen. Edukinak lau trebetasunen inguruan antolaturik daude (entzumena, irakurmena, mintzamena, idazmena).