Baietz ba! 1 : ikaslearen ariketa-liburuska : DBH-ESO. - Etxebarria Legina, Edurne; Ruiz, Jesús Antonio; Ibáñez Amezaga, Kristina; Iriondo González, Eduardo; Torcal Serrano, Alberto; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Leioa] : Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua, 1996)
Baietz eta Baietz ba! material sorta euskara irakatsi eta ikasteko da. Edozeinek erabil lezake, nahiz eta, DBH (ESO)rako, Batxilergoetarako eta UBIrako pentsatuta eta sortuta dagoen. Edukinak lau trebetasunen inguruan antolaturik daude (entzumena, irakurmena, mintzamena, idazmena).
DBH, 1. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak