Baietz ba! 1 : ikaslearen ariketa-liburuska : DBH-ESO. / egileak, Edurne Etxebarria Legina, Kristina Ibañez Amezaga, Eduardo Iriondo González ; irudiak Jesús Antonio Ruiz Fernández ("Jesse"), Alberto Torcal Serrano - Etxebarria Legina, Edurne (Baietz ba!, 1996)
Baietz eta Baietz ba! material sorta euskara irakatsi eta ikasteko da. Edozeinek erabil lezake, nahiz eta, DBH (ESO)rako, Batxilergoetarako eta UBIrako pentsatuta eta sortuta dagoen. Edukinak lau trebetasunen inguruan antolaturik daude (entzumena, irakurmena, mintzamena, idazmena).