Baietz ba! 2 : ikaslearen liburua : DBH-ESO / egileak, Kristina Ibañez Amezaga, Eduardo Iriondo González, Edurne Etxebarria Legina ; irudiak, Jesús Antonio Ruiz Fernández ("Jesse"), Alberto Torcal Serrano - Ibáñez Amezaga, Kristina (Baietz ba!, 1997)
Baietz eta Baietz ba! material sorta euskara irakatsi eta ikasteko da. Edozeinek erabil lezake, nahiz eta, DBH (ESO)rako, Batxilergoetarako eta UBIrako pentsatuta eta sortuta dagoen. Edukinak lau trebetasunen inguruan antolaturik daude (entzumena, irakurmena, mintzamena, idazmena).