Baietz ba! 3 : ikaslearen liburua : DBH-ESO / egileak, Eduardo Iriondo González, Edurne Etxebarria Legina, Kristina Ibañez Amezaga ; irudiak, Jesús Antonio Ruiz Fernández ("Jesse"), Alberto Torcal Serrano - Iriondo González, Eduardo (Baietz ba!, 1998)
Baietz eta Baietz ba! material sorta euskara irakatsi eta ikasteko da. Edozeinek erabil lezake, nahiz eta, DBH (ESO)rako, Batxilergoetarako eta UBIrako pentsatuta eta sortuta dagoen. Edukinak lau trebetasunen inguruan antolaturik daude (entzumena, irakurmena, mintzamena, idazmena)