Hitzetik hortzera : ikaslearen liburua, 2. urratsa / [egileak Bakartxo Urruzola Arratibel, Marga Illarramendi Irure ; marrazkiak, Xabier Sarasola (Xaxa) ... et al.] - Urruzola Arratibel, Bakartxo (: Ardatz Kultur Elkartea, 1991)
Ikaslearen liburu hau egitean, argitaraturik dauden zenbait euskalduntze liburu ere erabili dira, besteak beste, HABE eta BAIETZekoak. Liburu honetan era guztietako ariketak eskaintzen dira.