Hitzetik hortzera : ikaslearen liburua, 1. urratsa - Urruzola Arratibel, Bakartxo; Illarramendi Irure, Marga; Sarasola, Xabier ("Xasa"); IKA (Gasteiz) ([Gasteiz] : Ardatz Kultur Elkartea, 1995)
Ikaslearen liburu hau egitean, argitaraturik dauden zenbait euskalduntze liburu ere erabili dira, besteak beste, HABE eta BAIETZekoak. Liburu honetan era guztietako ariketak eskaintzen dira.
1995/11/20
Keywords: Euskara -- Metodoak; EIMAk onetsitako materialak; Hizkuntzak ikasteko metodoak