Euskaltzaindiak batasunerako eskaini dituen erabakiak : (EGArako programaren II. liburukia) - Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskaltzaindia; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1987)
Erabaki-bilduma hau Euskaltzaindiari aurkeztu zitzaion lehenik, zeudekeen oker-hutsuneak zuzentzeko; eta Erakunde horren onespena jaso zuen, 1982ko Irailaren 24eko batzarrean.Geroztik, hirugarren argitaraldirako, Maileguen idazkerari buruzko erabakiak gehitu dira.
Keywords: Euskara -- Normalizazioa; Monografiak