Iritzia idatziz__ ematen ikasi - Irastortza, Tere; Gomez Sarasola, Itziar ([Usurbil] ; Asmoz Fundazioa, 2013)
Gehienetan, batean eta bestean aurkitutako materialak laburtzea eta horiei buruzko iritzia ematea eskatu ohi zaigu, baina ordurako argudioak eta ideiak jasota baditugu oso zaila egiten zaigu iritziak borobiltzeko mekanismoez jabetzea. Oraingo honetan, prozesu osoa hausnartu eta zortzi testu labur sortuko ditugu (luzeenak 2.000-2.500 karakterekoak).
2014/12/18
2014/10/07
2014/10/07
Batxilergoa, 2. mailarako materiala
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala, 2013ko deialdia)
IRALE. R300. (2008)
Keywords: Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak