Iritzia idatziz__ ematen ikasi / Tere Irastortza Garmendia, Itziar Gomez Sarasola - Irastortza, Tere (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2013ko deialdia), 2013)
Gehienetan, batean eta bestean aurkitutako materialak laburtzea eta horiei buruzko iritzia ematea eskatu ohi zaigu, baina ordurako argudioak eta ideiak jasota baditugu oso zaila egiten zaigu iritziak borobiltzeko mekanismoez jabetzea. Oraingo honetan, prozesu osoa hausnartu eta zortzi testu labur sortuko ditugu (luzeenak 2.000-2.500 karakterekoak).