Haurrak euskalduntzen giñolaren bidez II - Martínez de Lezea, Toti; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1983)
Lehenengo liburuko edukien jarraipena egiten du bigarren ale honek. Alde batetik, txotxongiloak egiteko eta erabiltzeko metodoetan sakontzen da piska bat gehiago, eta bigarren zatian, berriz, Hezkuntza Sailaren bidez burutu diren bideoko pelikula sorta baten gidoiak datoz, irakasleak hobeto prestatu eta landu ahal izan ditzan. Gure eskoletako irakasleentzat lagungarri eta haurrentzat pozgarri izango ahal da!
Keywords: Eskolaurreko hezkuntza -- Metodoak; Euskara -- Didaktika; Monografiak; Baliabide digitalak