Haurrak euskalduntzen giñolaren bidez [I] - Martínez de Lezea, Toti; Kukubiltxo Taldea; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1982)
Liburuskak hiru zati ditu: a) giñola ikasgelan nola egin; b) klaserako giñol-gidoiak asmatzeko zenbait eredu; c) bideoz emango diren bederatzi ipuinen gidoiak.
Keywords: Eskolaurreko hezkuntza -- Metodoak; Euskara -- Didaktika; Monografiak; Baliabide digitalak