Haurrak euskalduntzen giñolaren bidez [I] / [egileak, Itxaropena M. de Lezea, Kukubiltxo Taldea] - Martínez de Lezea, Toti (Euskara Zerbitzua. Glotodidaktika-lanak (Hezkuntza Saila), 1982)
Liburuskak hiru zati ditu: a) giñola ikasgelan nola egin; b) klaserako giñol-gidoiak asmatzeko zenbait eredu; c) bideoz emango diren bederatzi ipuinen gidoiak.