Ipuin zahar eta berriak : haurrak euskalduntzen bideoaren bidez - Iriondo, Lurdes (1937-2005); Dueso, Antton; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1983)
Aurkibidea:- Aurpegiaren jolasa.- Elkarrekin Jolastuz.- Sagutxo kaskarina.- Txoria eta pinua.- Zuhaitz txikia.- Hamelingo xirularia.- Txorimaloa.- Otsoa eta hiru txerrikumeak.- Oinen jolasa.- Otsoa eta zazpi antxumeak.- Panpin denda.- Otsoa eta txanogorritxu.- Bi anaiak eta sorginak.
Keywords: Eskolaurreko hezkuntza -- Metodoak; Euskara -- Didaktika; Monografiak; Baliabide digitalak