Ipuin zahar eta berriak : haurrak euskalduntzen bideoaren bidez / [egilea] Lurdes Iriondo ; [marrazkilaria, Antton Dueso] - Iriondo, Lurdes (1937-2005) (Euskara Zerbitzua. Glotodidaktika-lanak (Hezkuntza Saila), 1983)
Aurkibidea:- Aurpegiaren jolasa.- Elkarrekin Jolastuz.- Sagutxo kaskarina.- Txoria eta pinua.- Zuhaitz txikia.- Hamelingo xirularia.- Txorimaloa.- Otsoa eta hiru txerrikumeak.- Oinen jolasa.- Otsoa eta zazpi antxumeak.- Panpin denda.- Otsoa eta txanogorritxu.- Bi anaiak eta sorginak.