Jolasean : xixupika [haurrak euskalduntzen bideoaren bidez] - Urbieta, Imanol (1934-2016); Dueso, Antton; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1983)
- Nor zara zu?- Kikas, Kokos eta Karraka- Leirek txistua galdu du.- Non dago txistua.- Goian dago, behean dago.- Martuteneko trena.- Klin Klan.- Etxean lanean.- Nire auzoa.- Ene txakur txikia.- Txiki txiki txikia.- Buruhaundiak.- Kikas bizarra moztera dator.- Hondartzan 1.- Donostiako hondartzan.- Hondartzan 2.- Jauregiak egiten hondartzan.- Hondartzan 3.- Hiru pailazoak hondartzan.- Hondartzan 4.- Urpekoak eta pailazoak.- Hondartzan 5.- Urpekoak eta pailazoak.- Jolasean-Jolasmotrizitatea.- Elefante arrosa.
Keywords: Eskolaurreko hezkuntza -- Metodoak; Euskara -- Didaktika; Monografiak; Baliabide digitalak