Amonaren ipuinak : haurrak euskalduntzen bideoaren bidez - Genua, Enkarni; Txotxongillo taldea; Gipuzkoako Eliz barrutiko Irakasle Eskola; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1983)
Behin batean Txindokiko maldan:- Hil, barkatu eta piztu.- Erretorearen txerria.- Zapaburuak ardotan.- Non duzu semea.- Elkar ezin ikusi.- Zaunka egiten ez zekien txakurra.- Pepitoren ametsa I.- Pepitoren ametsa II.- Txintxoskiren batuta.- Txintxoski eta Kikilipotx Arabian.- Mitxi eta Suso.- Aitona Prontxio eta Anttonen ibilaldia.- Sorgin ipuina.- Sandaliaren urtebetetzea.- Sagarrondoa.
Keywords: Eskolaurreko hezkuntza -- Metodoak; Euskara -- Didaktika; Monografiak; Baliabide digitalak