Amonaren ipuinak : haurrak euskalduntzen bideoaren bidez / [egileak] Txotxongilo Taldea, Gipuzkoako Eliz barrutiko Irakasle Eskola ; koordinatzaile, Enkarni Genua - Genua, Enkarni (Euskara Zerbitzua. Glotodidaktika-lanak (Hezkuntza Saila), 1983)
Behin batean Txindokiko maldan:- Hil, barkatu eta piztu.- Erretorearen txerria.- Zapaburuak ardotan.- Non duzu semea.- Elkar ezin ikusi.- Zaunka egiten ez zekien txakurra.- Pepitoren ametsa I.- Pepitoren ametsa II.- Txintxoskiren batuta.- Txintxoski eta Kikilipotx Arabian.- Mitxi eta Suso.- Aitona Prontxio eta Anttonen ibilaldia.- Sorgin ipuina.- Sandaliaren urtebetetzea.- Sagarrondoa.