Ipuin gehiago : haurrak euskalduntzen bideoaren bidez - Lertxundi, Anjel; Lukas, José Francisco; Dueso, Antton; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Keinu Taldea; Maskarada Taldea; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1983)
Lehen zatia (A. Lertxundi):- Ni Kepa naiz eta nik marrazkia egin dut.- Ni behatza naiz eta zu, nor zara zu?- Familia bat zirkoan. Bigarren zatia (Keinu Taldea):- Max, Mix eta Mox mendian.- Mix gaixorik dago.- Max, Mix eta Mox ilargian.- Max, Mix eta Mox irla batean. Hirugarren zatia (Maskarada):- Zaunka egiten ez zekien txakurra.- Danborlari majikoa.- Jimmy Potxolo eta Zarataria.
Keywords: Eskolaurreko hezkuntza -- Metodoak; Euskara -- Didaktika; Monografiak; Baliabide digitalak