Ipuin gehiago : haurrak euskalduntzen bideoaren bidez / [egileak] A. Lertxundi, J. Lucas, Keinu Taldea, Maskarada ; [marrazkilaria, Antton Dueso] - Lertxundi, Anjel; Lukas, José Francisco; Dueso, Antton (Euskara Zerbitzua. Glotodidaktika-lanak (Hezkuntza Saila), 1983)
Lehen zatia (A. Lertxundi):- Ni Kepa naiz eta nik marrazkia egin dut.- Ni behatza naiz eta zu, nor zara zu?- Familia bat zirkoan. Bigarren zatia (Keinu Taldea):- Max, Mix eta Mox mendian.- Mix gaixorik dago.- Max, Mix eta Mox ilargian.- Max, Mix eta Mox irla batean. Hirugarren zatia (Maskarada):- Zaunka egiten ez zekien txakurra.- Danborlari majikoa.- Jimmy Potxolo eta Zarataria.