Euskaltzaindiak batasunerako eskaini dituen erabakiak / Euskara Zerbitzua, Hezkuntza Saila (Euskara Zerbitzua. Glotodidaktika-lanak (Hezkuntza Saila), 1982)
Erabaki-bilduma hau Euskaltzaindiari aurkeztu zaio lehenik, zeudekeen oker-hutsuneak zuzentzeko; eta Erakunde horren onespena jaso du, 1982ko Irailaren 24eko batzarrean.