Hizkuntzen irakaskuntza : zenbait artikulu - Moirand, Sophie; Roulet, Eddy; Gorbet, Frances; Silvers, Stephen M.; Demaiziere, Francoise; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1985)
Liburu honetan bildu ditugun artikulu hauek dakarkiguten informazio guztia ez da beharbada azken ordukoa, baina lehen eskukoa da behintzat. Gaia, ia guztietan, bigarren hizkuntzaren eskuratzea da, baina ikuspegi desberdinetatik trataturik eta puntu diferenteak ikutzen dituztelarik.
Keywords: Hizkuntzak -- Didaktika; Monografiak; Baliabide digitalak