Hizkuntzen irakaskuntza : zenbait artikulu / [artikuluen egileak, Sophie Moirand ... et al.] - Moirand, Sophie; Roulet, Eddy; Gorbet, Frances; Silvers, Stephen M.; Demaiziere, Francoise (Euskara Zerbitzua. Glotodidaktika-lanak (Hezkuntza Saila), 1985)
Liburu honetan bildu ditugun artikulu hauek dakarkiguten informazio guztia ez da beharbada azken ordukoa, baina lehen eskukoa da behintzat. Gaia, ia guztietan, bigarren hizkuntzaren eskuratzea da, baina ikuspegi desberdinetatik trataturik eta puntu diferenteak ikutzen dituztelarik.