Hezkuntzaren normalkuntza - Erriondo Korostola, Lore; Garagorri, Xabier; Isasi Balantzategi, Xabier; Udako Euskal Unibertsitatea (Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea, 1998)
"Hezkuntzaren Normalkuntza" izenburupean argitaratutako liburu honetara, azken urteotan landutako elkarren osagarriak diren ikerketen emaitzak ekarri nahi ditugu, elebitasun/elebiduntasuna, (hizkuntza prestasuna) eta euskal curriculumaren arazoak hezkuntzaren normalkuntza bidean maila teorikoan zein praktikoan jorratzeko baliagarria izango delakoan. Aipatu ikerketa ildo hauek, UPV/EHUk finantziatutakoak dira.
Keywords: Euskara -- Normalizazioa; Soziolinguistika; Baliabide digitalak; Monografiak