Hezkuntzaren normalkuntza / Lore Erriondo Korostola, Xabier Garagorri Yarza, Xabier Isasi Balanzategi - Erriondo Korostola, Lore (Udako Euskal Unibertsitatea, 1998)
"Hezkuntzaren Normalkuntza" izenburupean argitaratutako liburu honetara, azken urteotan landutako elkarren osagarriak diren ikerketen emaitzak ekarri nahi ditugu, elebitasun/elebiduntasuna, (hizkuntza prestasuna) eta euskal curriculumaren arazoak hezkuntzaren normalkuntza bidean maila teorikoan zein praktikoan jorratzeko baliagarria izango delakoan. Aipatu ikerketa ildo hauek, UPV/EHUk finantziatutakoak dira.