Grafomotrizitatea : 5 urte / [Rosa Comabella Bernat... et al. ; irudiak, Lluis Vilardell Panicot, Mónica González López ; hizkuntza-zuzenketa, Isabel Etxeberria Ramirez eta Miren Agur Meabe Plaza] - Comabella Bernat, Rosa (Kuku. Grafomotrizitatea (Giltza), 2006)
Grafomotrizitatea lantzeko lan-koadernoa.