Jai-Jai : 5 urte - Meabe, Miren Agur; González López Mónica; Etxeberria Ramírez, Isabel (Sondika : Giltza, 2006)
Euskal kultura lantzeko ikaslearen lan-koadernoa. Koaderno hau "Kuku" proiektuaren parte da. Beraz, edukien garapena eta metodologia bat datoz ikaslearen koadernoetako unitate didaktikoekin. Urte-sasoiei jarraituz, gure kulturako ipuinak, esaera zaharrak, jaiak, ohiturak eta bestelakoak landuko dituzte, modu atsegin eta esanguratsuan, 20 fitxatan.
2006.03.17
Haur Hezkuntza, 5 urte
Letra larria
Keywords: Euskal kultura; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak