Jai-Jai : 3 urte / argitalpena, Miren Agur Meabe Plaza ; irudiak, Mónica González López ; hizkuntza-zuzenketa, Isabel Etxeberria Ramirez eta Miren Agur Meabe Plaza] - Meabe, Miren Agur (kuku. Jai-jai! (Giltza), 2006)
Euskal kultura lantzeko ikaslearen lan-koadernoa. Koaderno hau "Kuku" proiektuaren parte da. Beraz, edukien garapena eta metodologia bat datoz ikaslearen koadernoetako unitate didaktikoekin. Urte-sasoiei jarraituz, gure kulturako ipuinak, esaera zaharrak, jaiak, ohiturak eta bestelakoak landuko dituzte, modu atsegin eta esanguratsuan, 12 fitxatan.