Argixorgin - Vivanco, Estibaliz; Josevisky (Donostia : Elkar, 2014)
Illarek zailtasunak ditu batzuetan zuzen ahoskatzeko; batez ere, jende aurrean irakurri behar duenean, eskolan esate baterako. Horregatik, alabari lagunduko dion logopeda bat etxera eramatea erabakiko dute gurasoek: Agate. Dena den, Agate etxera sartzen denetik, Illareri ez zaio parte onekoa iruditzen
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Intriga -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak