Enda Lur - Martínez de Lezea, Toti; Arratibel, Miren (Donostia : Erein, 2014)
ENDA LUR iraganera egindako bidaia da, gizon-emakumeek erraldoietan eta herensugeetan sinesten zuten garai ilun batera; garai gogorra eta erreala zen, eta garai hartako leinuek, gainera, beste lurretatik iritsitako inbaditzaileei aurre egin behar izan zieten.
Keywords: Helduentzako Literatura