Koloreak sukaldean - López de la Manzanara, Angélica; Rey, Fernando (Berriozar : Denonartean, 2014)
Xorro ez da ez katu ez hartz-kume, ez zakur, ez ahate, ez arkume. Eta sukaldeko gauzak lagun, koloreak erakutsiko dizkio Pittiri.
0-4 urte (Urdina)
Keywords: Koloreak; Saguak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak