Koloreak sukaldean / Angélica López de la Manzanra ; [itzulpena, Fernando Rey] - López de la Manzanara, Angélica (: Denonartean, 2014)
Xorro ez da ez katu ez hartz-kume, ez zakur, ez ahate, ez arkume. Eta sukaldeko gauzak lagun, koloreak erakutsiko dizkio Pittiri.