Zuhaitzaren urtaroak - Guittet, Maryse; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2014)
Kartoizko liburu polit honek zuhaitz baten itxura dauka eta urteko lau urtaroak bereizten erakutsiko dizu. Altxa itzazu leihatilak eta ikusi nor ezkutatzen den zuhaitzaren adar eta hostoen artean!
0-4 urte (Urdina)
Keywords: Urtaroak; Ingurunearen ezagutza; Zuhaitzak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak