Zerua berun - Suarez, Castillo; Mutuberria, Maite; Markina-Xemein. Udala ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2014)
Batzuetan pertsiana artetik sartzen den argiari begira harrapatzen dut neure burua, edo itsasertzeko errepideetatik gidatzen etxerako ordua luzatzeko.Neure buruarekin bakea egin nahian egoten naiz, mundua buruan kabitzen ez zaizkidalako. Saihetsetik zelatatzen ditudan horiek kontura ez daitezen nire beldurra haiena baino handiagoa dela...
12 urtetik aurrera (horia)
Markina-Xemeingo Udalak antolatutako 2014ko Peru Abarka album lehiaketa Narrazio Laburren IX. Lehiaketako irabazlea
Keywords: Haurtzaroa; Maitasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak