Zerua berun / [testua] Castillo Suarez ; [ilustrazioak] Maite Mutuberria - Suarez, Castillo (Peru Abarka narrazio lehiaketa (Markina-Xemeingo Udala), 2014)
Batzuetan pertsiana artetik sartzen den argiari begira harrapatzen dut neure burua, edo itsasertzeko errepideetatik gidatzen etxerako ordua luzatzeko.Neure buruarekin bakea egin nahian egoten naiz, mundua buruan kabitzen ez zaizkidalako. Saihetsetik zelatatzen ditudan horiek kontura ez daitezen nire beldurra haiena baino handiagoa dela...